z**UTSOLGT**
Vapalux® M320 er håndlaget i England i henhold til “MilSpec” standard.
Klikk her for deler

Product Code: M320

Stock

Kr.1,998.00
Før Kr.2,297.00
Saving: Kr.299.00

Dette er ikke “bare en hvilken som helst Petromax”. Med en nesten dobbelt så høy pris, skulle det bare mangle. Vapalux® M320 er håndlaget i England i henhold til “MilSpec” standard. Den brukes av det britiske forsvaret og møter alle NATO kravene for trykklamper med henblikk på lysstyrke, varmeeffekt og kvalitet.

Vapalux® M320 er konstruert for å bruke parafin (som er den sikreste typen brennstoff og i tillegg det billigste). Tank, påfyllingslokk, pumpe og de fleste andre delene er laget i førsteklasses messing, alle gjenger er maskinert nøyaktig for hånd, dette er virkelig flott arbeid.

Ved å pumpe bare ca 20 - 30 ganger har du full lysstyrke. Lampen brenner ca 10 timer på en tank, den avgir også god varme - begge deler viktige militære krav som  ikke er mindre viktig i en hvilken som helst villmarksammenheng. Lampen er også lettere og mindre enn en Petromax men brennetiden er den samme.

Dette er en skikkelig god lampe både når det gjelder kvalitet og funksjon, den er det ypperste som finnes på markedet og er verd hvert øre. De av våre kunder som har erfaring med trykklamper fra før vil sette stor pris på hvor fast og fin denne lampen er. Glassholderrammen er støpt i et stykke aluminium hvilket gjør lampen lettere og stivere.
At lampen er meget stillegående er også et viktig poeng. Sitter du for eksempel en meter fra en Vapalux og samtidig ti meter fra en Petromax vil du høre den sistnevnte best.

Vapalux modell 320 leveres med 3 stk. glødestrømper og spritkanne - alt du trenger for å tenne og bruke lampen.
Video
Som ekstra utstyr kan du få en skjerm som er perfekt til å bruke om lampen står på bordet eller henger høyt på leirplassen. Skjermen er hvit på undersiden og reflekterer lyset nedover.

Vapalux® M320 leveres med en god bruksanvisning på norsk og engelsk. I tillegg får du en bruksanvisningsvideo på cd som du kan se på PC eller TV.
Mer info